Wintersport Zwitserland

Wintersport Zwitserland

De wintersport wordt steeds populairder. In Nederland valt er jaarlijks veel te weinig sneeuw om er echt van te genieten. Daarom kiezen veel Nederlanders ervoor om naar het buitenland te gaan. Zwitserland is daarvoor een prachtig land om je kunsten in de sneeuw te vertonen of te vertonen. Maar een wintersportvakantie hoeft niet alleen maar in het teken te staan van skiën of snowboarden. Zo kun je ook naar de Après-ski gaan. Tot rust komen kan natuurlijk ook perfect in de sneeuw.

Aanbod wintersport in Zwitserland

Zwitserland is één van de landen met genoeg sneeuw om jaarlijks te komen skiën of snowboarden. Het is daarom ook met uitstek een land waar je perfect naar toe kunt komen voor de sneeuw. Dit is ook te merken in het aanbod aan wintersportvakanties. Bij Dejongintra is er genoeg keuze om een super wintersportvakantie te kiezen. Daarnaast staat Dejongintra voor kwaliteit in Zwitserland.

Advertenties van onze partners

Ligging wintersportgebieden in Zwitserland

Zwitserland staat erom bekend dat ze wintersportvakanties hebben die super zijn. Doordat de pistes hoog liggen in Zwitserland kun je er zeker van zijn dat er altijd genoeg sneeuw valt. Hier maken ze bij Kras gebruik van. Bij Kras vind je geen hotels die een paar kilometer van de sneeuw vandaag zijn. De hotels van Kras liggen juist op loop afstand van de pistes af. Zo leef je als ware in de sneeuw en krijg je echt het gevoel dat je op een wintersportvakantie bent.

Zekerheid

De aanbieders van wintersportvakanties proberen zich altijd zo goed mogelijk te verzekeren tegen ongevallen en andere problemen. De aanbieders sluiten zich dan aan bij organisaties die helpen bij het oplossen van problemen. Dit geeft jou een stukje zekerheid bij een keuze maken voor een wintersportvakantie. Zo heeft bijvoorbeeld Kras zich aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds, ANVR en SGR. Bij Dejongintra kun je daarnaast nog zeer veilig betalen ook. Je hebt keuze uit betalen via iDeal, MasterCard en VisaCard.

Kindvriendelijke wintersport in Zwitserland

De Après-ski is er natuurlijk voor de wat oudere jeugd. Via Sportura kun je daar erg mooi gebruik van maken. Sportura biedt vakanties aan speciaal voor de wat oudere jeugd. De wintersportvakanties van Sportura zijn redelijk normaal geprijsd. Daarnaast zijn de appartementen en hotels te vinden in de toeristische gebieden van Zwitserland. Maar ook voor de kinderen kun je terecht in Zwitserland. Zo kun je in de buurt van de hotels van Kras les krijgen in skiën en snowboarden, speciaal voor de jeugd. Maar ook de hotels in Zwitserland zijn kindvriendelijk.

Offerte wintersport Zwitserland? Klik hier