Camping Zwitserland

Camping Zwitserland

Veel mensen kiezen voor een camping om lekker van de natuur te genieten en heerlijk tot rust te komen. Je kunt op verschillende manieren kamperen. Zo kun je een eigen tent mee nemen, die tent kun je dan op de camping neer zetten. Je kunt ook in sommige gevallen gebruik maken van huisjes die op de camping staat, zo hoef je alleen maar je koffer met kleding mee te nemen. Maar de meest gebruikte manier is kamperen met een caravan. Je neemt dan je eigen caravan mee en plaatst deze op de camping. Op de camping kun je dan gebruik maken van het sanitairgebouw(wc en douche).

Aanbod campings in Zwitserland

In Zwitserland is het aanbod aan campings niet heel groot. Dit komt mede doordat meer mensen op de sneeuw in de winter afkomen, dan de zon in de zomer. Toch zijn er een paar leuke en vooral mooie campings in Zwitserland. Bij Suncamp heb je keuze uit een paar campings die bij toeristische gebieden liggen. Daarnaast heeft Suncamp alleen maar campings die in de natuur liggen. En dat kan natuurlijk prachtig in Zwitserland. Bij de Europese marktleider in topcampings, Vacansoleil, kun je ook kiezen uit een paar prachtige campings in Zwitserland. Vacansoleil biedt alleen campings in de toeristische plaat Wallis aan.

Advertenties van onze partners

Ligging vakantiehuizen in Zwitserland

De ligging van de campings in Zwitserland is prachtig. Je vindt campings die midden in de natuur liggen. Maar ook campings die tussen de bergen liggen. Met een mooie ligging aan het water heeft Eurocamp een paar prachtige campings. Deze campings hebben 4 sterren en dat kan ook gezegd worden van de natuur om de campings heen.

Zekerheid

Wanneer je bezig bent met het maken van je keuze welke camping het dit jaar gaat worden. Is het ook heel belangrijk dat de aanbieder van campings zich aan heeft gesloten bij verschillende organisaties. Gebeurd er dan wat op jou vakantie ben je er altijd van verzekerd dat de problemen opgelost zullen worden. ZO heeft Keycamp ervoor gezorgd dat ze aangesloten zijn bij stichting calamiteitenfonds, SGR en ANVR. Daarnaast kun je bij Keycamp betalen met IDEAL. Zo ben je er zeker van je betaling veilig verloopt.

Kindvriendelijke campings in Zwitserland

In Zwitserland vind je een paar campings die erg kindvriendelijk zijn. Zo zijn er zwambaden, speeltuinen en worden er voor kinderen veel spelletjes middagen georganiseerd. Verder is er op de campings heel veel ruimte om te spelen of om te fietsen. Bij Suncamp kun je kiezen uit een selectie campings die het erg belangrijk vinden dat kinderen het naar hun zin hebben om de camping. Maar ook bij Eurocamp zijn er campings met zwembaden en veel ruimte om te spelen.

Offerte camping Zwitserland? Klik hier